top of page

"Jeg har fået læst en blindtegning og jeg må sige, at det meste var spot on. Tusind tak for læsningen❤️❤️❤️" - Zakarine Sophia.

"Ville lige sige mange tak for en fantastisk oplevelse igår:-) Kan kun anbefal jer andre herinde at tage et smut forbi Sukriti hvis i har brug for lidt opladning:-) Var så heldig at vinde en healing af hende og det var en rigtig dejlig oplevelse:-) Er sikker på det ikke er sidste gang jeg har været på besøg:-)" - Henriette Jørgensen.

Blindtegning.

Blindtegningen er en unik og personlig oplevelse, der kan give en dybere forståelse af en selv lige nu og her og hjælpe med at finde retning og klarhed i livet. Ved at tegne din hånd i blinde, fungerer blindtegningen som et energibillede af din hånd og dit indre. Formålet med blindtegninger er at give indsigt i, hvordan du egentlig har det lige nu og reflektere din aktuelle tilstand.

Blindtegningen har fokus på syv forskellige områder i dit liv: familie, kommunikation, følelser, selvtillid, hverdag, vilje og ideer. Den giver dybde og klarhed til disse områder og viser også, hvordan du står i forhold til omverdenen og hvordan folk omkring dig påvirker dig.

Blindtegninger kan også bruges som et redskab til at reflektere over og få indsigt i, hvordan du havde det på et bestemt tidspunkt i dit liv. Det kan være nyttigt, hvis du ønsker at få mere klarhed over en bestemt periode eller begivenhed.

Desuden kan blindtegningen også bruges, når du står over for beslutninger eller valg. Den kan give et billede af, hvordan det vil gå, hvis du vælger den ene vej frem for den anden.

Sukriti er en erfaren esoterisk håndlæser med klarsyn, kanaliseringer, healer og shaman m.m. Hendes evne til at tyde blindtegninger gør hende i stand til at tilbyde en unik form for spirituel rådgivning og vejledning til sine klienter.

Sukriti tyder Blindtegninger over telefon/FaceTime eller med fremmøde hjemme hos Sukriti ved Haderslev.

Blindtegning.jpg

Blindtegning

Hvordan du laver en Blindtegning.

Du skal bruge et stykke hvidt A4 papir, som du lægger på bordet foran dig. Papiret må ikke kunne rutche når du skal tegne din hånd, så tape papiret fast til bordet så det ikke flytter sig når du skal tegne på det!

Skriv dit nanvn og din alder i højre hjørne af papiret

 

OBS! Du skal bruge en god tydelig mørkfarvet tynd tush/kuglepen. 

Den må ikke være ved at løbe tør for farve!

 

1. Du holder højre hånd med kuglepennen over papiret, klar til at tegne.

Venstre hånd lader du hænge ned ved siden mens du fokusere på hånden.

Omvendt hvis du er venstrehåndet - skriv til mig at du er venstrehåndet og skriv et T ved tommeltåt.

 

2. Når du fornemmer din hånd, tager du venstre hånd op og holder den oppe ud til venstre side for dit ansigt. Håndfladen skal vende mod dit ansigt. 

 

3. Nu følger du håndens omrids med start ved håndledet under tommeltotten, mens du tegner hånden på papiret - uden at kigge på papiret.

 

Så du kigger altså ikke på papiret mens du tegner. Derved er det en blind tegning. Det er energien i linjen jeg læser.

Blindtegning

Vært for Sukriti

Vær vært for Sukriti og få selv en session helt gratis.

Du er vært for at få Sukriti på besøg og give sessioner for dine venner/bekendte/kollegaer.

Du skal samle mindst 8 personer. De får alle 400 kr. i rabat på deres session til 800.- (Normalpris 1200.-)

Alle kan individuelt vælge mellem håndlæsning, blindtegning, afdøde
kontakt eller kanalisering med kort. 

 

bottom of page