top of page

"Med håndlæsning er det første gang jeg prøver det. Den indeholder meget mere end jeg havde regnet med. Jeg troede det ville være lidt overfladisk, men der er mere dybde end jeg forestiller mig. Jeg er overrasket, så jeg bliver lidt paf. Jeg havde "bare" troet håndlinjerne er bare linier. Alt det jeg stiller spørgsmål om, og lidt til fik jeg svar. Nu har jeg overblik på mit liv bedre, og nu skal der bare tages hånd om kærlig skub med formålet som blev stillet. Nu er det nu jeg skal fokusere det jeg skal. Sukriti har jordforbindelse der ikke taler om højre og venstre, men taler meget specifik. Det er øjenåbner og hun peger på hvad det er der skal fokuseres på. Og mere til. Sikke en evne hun har. Til dig der læser det, og har du brug for hjælp, anbefales man gerne Sukriti, hun kan vejlede dig som du har brug for. Og lidt til. Bedre hjælp, hun kan :oD Igen tak Sukriti. Du har taget mit slør af og peger den retning jeg skal til. <3" - Susanne Sivertsen.

"Jeg fik lavet en håndlæsning af min hånd i dag. Sikke en fed oplevelse. Jeg blev opmærksom på mange ting. Mange ting ramte så præcist, at jeg næsten blev pinlig berørt. Vibeke er et fantastisk menneske. Dejlig at snakke med. Så livsglad og positiv. Kan kun anbefale hende til alle :-)" - Simone Bondig.

“Så fik jeg prøvet én 3 i 1 pakke med håndaflæsning, healing og personrensning. Resultatet forbløffer mig. Jeg har ikke længere den konstant trykkende hovede (spændingshovedepine). Jeg har fået mere energi, er mindre træt og fået afklaring omkring mig selv og mit liv.

Jeg føler det, som om at jeg har fået en at start. Jeg takker og siger på gensyn.” Dorte. 

Håndlæsning.

Håndlæsning

Håndlæsning

En håndlæsning kan give dig indsigt, klarhed og afklaring over din livssituation lige nu, problemområder og dine personlige styrker. En håndlæsning kan også fortælle hvad der fra din fortid påvirker dig i dag og hvad der er god energi på i fremtiden.


Lad dine hænder fortælle hvad der er vigtigt i dit liv at have fokus på lige nu, hvad du kan gøre lige nu som er godt for dig. Hvad er den spirituelle/åndelige verden i gang med at undervise dig i via mennesker og begivenheder? Hvad ønsker dine hænder at forberede dig på hvad fremtiden bringer? Ønsker du mere klarhed over din fortid? Eller går du og tumler med noget nu og her?

Kiromantiker

En kiromantiker håndlæser kender hændernes sprog og landskab. En håndlæser kan via dine hænder, fortælle dig dine hænders historie. Det kan blandt andet være via håndens form, linjer og energier, at håndlæseren kan fortælle om din livssituation og personlige forhold.

Håndlæsningen sker i et samarbejde, mellem håndlæseren og den der får læst sine hænder. Det er derfor godt at gå til en håndlæsning med et åbent sind. Ligesom det er vigtigt at håndlæseren skal være åben, neutral og observerende. Så hænderne kan få lov til frit, at fortælle den historie, de synes du skal høre.


En håndlæsning kan give dig indsigt, klarhed og afklaring over din livssituation lige nu, problemområder og dine personlige styrker og svagheder. Under håndlæsning læser jeg hvordan du har det lige nu i øjeblikket, hvilken personlighed du har lige nu og hvordan du forholder dig til omverdenen lige nu.


Udover det kommer jeg omkring arbejde, økonomi, personlighed, familie, kærlighed, talenter, potentialer og evner m.m.


Ud fra den historie dine hænder fortæller, kommer vi også ind på fortiden og fremtiden. Der kan for eksempel være nogle oplevelser i din fortid som hænger sammen med din situation nu, eller som er hæmmende for dig. Det kan også være muligheder i fremtiden eller markante ændringer på et tidspunkt i din fremtid.


Der er altid mulighed for at stille spørgsmål i slutningen af læsningen.

Barndommen

Du kan også vælge at din håndlæsning skal handle om din barndom, hvor jeg så udelukkende vil læse dine hænder ud fra din barndom.

Sesseion med Skyggearbejde/Ego

Med håndlæsning, tarot kort og kanaliseringer, kigger vi på dit ego og egoets skygger, så du lærer de sider godt at kende. Herefter kigger vi på hvilke styrker og hvordan du kan håndtere dit egos skygger. Dette er en powerful session! 2 timer


Vært for en Håndlæsn​ing Dag eller Blindtegnings Dag

Vær vært og læg sted/rum til for en håndlæser og afhold en Håndlæsning & Blindtegnings Dag for venner og bekendte. Saml 4-10 persone, der vil have en tid til en håndlæsning eller blindtegning, så kommer jeg hjem til dig og læser deres hænder hos dig. Her får I alle rabat og får håndlæsningen til kun 600,-  Blindtegning kun 600,- Nogle holder det som tradition 1 gang i året.

Foredrag om Håndlæsning

Foredrag om håndlæsningens historie og hvad de forskellige områder, fingre og linjer står for. Foredraget kan efter ønske også handle om Blind tegning eller/og healing.


Efter foredraget kan man arrangere at deltagerne kan få en mini-håndlæsning eller blindtegningstydning på 20 min. 

2 timers session med 2i1 ting til 1400.-

Blindtegning + Håndlæsning

Håndlæsning + Tarot

Håndlæsning + Healing

3 timers session med 3i1 til 2000,-

Blindtegning + Håndlæsning + Healing

Blindtegning + Håndlæsning + Tarot

Håndlæsning + Tarot + Healing

Håndlæsning + Healing + Personrensning 

Nærkontakt Pakken 4i1 ca. 4 timer 2600,-

Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Klarsyn

Bestil tid hos mig via min online booking kalender


bottom of page