top of page

"Med håndlæsning er det første gang jeg prøver det. Den indeholder meget mere end jeg havde regnet med. Jeg troede det ville være lidt overfladisk, men der er mere dybde end jeg forestiller mig. Jeg er overrasket, så jeg bliver lidt paf. Jeg havde "bare" troet håndlinjerne er bare linier. Alt det jeg stiller spørgsmål om, og lidt til fik jeg svar. Nu har jeg overblik på mit liv bedre, og nu skal der bare tages hånd om kærlig skub med formålet som blev stillet. Nu er det nu jeg skal fokusere det jeg skal. Sukriti har jordforbindelse der ikke taler om højre og venstre, men taler meget specifik. Det er øjenåbner og hun peger på hvad det er der skal fokuseres på. Og mere til. Sikke en evne hun har. Til dig der læser det, og har du brug for hjælp, anbefales man gerne Sukriti, hun kan vejlede dig som du har brug for. Og lidt til. Bedre hjælp, hun kan :oD Igen tak Sukriti. Du har taget mit slør af og peger den retning jeg skal til. <3" - Susanne Sivertsen.

"Jeg fik lavet en håndlæsning af min hånd i dag. Sikke en fed oplevelse. Jeg blev opmærksom på mange ting. Mange ting ramte så præcist, at jeg næsten blev pinlig berørt. Vibeke er et fantastisk menneske. Dejlig at snakke med. Så livsglad og positiv. Kan kun anbefale hende til alle :-)" - Simone Bondig.

“Så fik jeg prøvet én 3 i 1 pakke med håndaflæsning, healing og personrensning. Resultatet forbløffer mig. Jeg har ikke længere den konstant trykkende hovede (spændingshovedepine). Jeg har fået mere energi, er mindre træt og fået afklaring omkring mig selv og mit liv.

Jeg føler det, som om at jeg har fået en at start. Jeg takker og siger på gensyn.” Dorte. 

Håndlæsning.

Er du på udkig efter en unik oplevelse, der kan give dig indsigt, klarhed og afklaring i dit liv? Så er en session med Sukriti og hendes Esoteriske Håndlæsning med Klarsyn og Kanalisering lige noget for dig!

Gennem en Esoterisk Håndlæsning kan du opdage, hvordan begivenheder fra din fortid påvirker dig i dag og få indsigt i, hvad der er gavnligt for dig at være opmærksom på i fremtiden. Denne form for håndlæsning kan give dig klarhed over din livssituation, personlige styrker og problemområder.

Sukriti er en erfaren Esoterisk Håndlæser, der har en dyb forståelse for hændernes sprog og landskab. Ved at analysere håndens form, linjer og energier kan Sukriti give dig indsigt i din livssituation og personlige relationer. Hun skaber et samarbejde med dig, hvor det er vigtigt at have et åbent sind og være villig til at dykke ned i de budskaber, dine hænder bringer frem.

En Esoterisk Håndlæsning kan også vise, hvordan din personlighed var som barn, hvordan den er lige nu, og hvordan den vil udvikle sig i fremtiden. Den kan berøre emner som arbejde, økonomi, familie, kærlighed, helbred, potentialer og evner. Du har også mulighed for at stille spørgsmål og få svar på de områder, der optager dig.

Det er vigtigt for Sukriti at skabe en åben, neutral og observerende atmosfære, hvor dine hænder kan fortælle deres unikke historie. Hun ser dig som den du er, både personligt og som sjæl, og ønsker at give dig den mest meningsfulde oplevelse.

Du kan vælge mellem at få en Esoterisk Håndlæsning over telefon eller FaceTime eller møde personligt op hos Sukriti i Haderslev. Du kan nemt finde en tid, der passer dig bedst, ved at besøge hendes online kalender eller sende hende en sms.

Giv dig selv den gave at opnå indsigt, klarhed og afklaring med en Esoterisk Håndlæsning med Sukriti i dag! Besøg hendes hjemmeside for mere information og for at booke din session.

Kiromantiker

En kiromantiker håndlæser kender hændernes sprog og landskab. En håndlæser kan via dine hænder, fortælle dig dine hænders historie. Det kan blandt andet være via håndens form, linjer og energier, at håndlæseren kan fortælle om din livssituation og personlige forhold.

Håndlæsningen sker i et samarbejde, mellem håndlæseren og den der får læst sine hænder. Det er derfor godt at gå til en håndlæsning med et åbent sind. Ligesom det er vigtigt at håndlæseren skal være åben, neutral og observerende. Så hænderne kan få lov til frit, at fortælle den historie, de synes du skal høre.

 

En håndlæsning kan give dig indsigt, klarhed og afklaring over din livssituation lige nu, problemområder og dine personlige styrker og svagheder. Under håndlæsning læser jeg hvordan du har det lige nu i øjeblikket, hvilken personlighed du har lige nu og hvordan du forholder dig til omverdenen lige nu. Udover det kommer jeg omkring arbejde, økonomi, personlighed, familie, kærlighed, talenter, potentialer og evner m.m.

 

Ud fra den historie dine hænder fortæller, kommer vi også ind på fortiden og fremtiden. Der kan for eksempel være nogle oplevelser i din fortid som hænger sammen med din situation nu, eller som er hæmmende for dig. Det kan også være muligheder i fremtiden eller markante ændringer på et tidspunkt i din fremtid. 

Der er altid mulighed for at stille spørgsmål i slutningen af læsningen.

Vært for Sukriti

Vær vært for Sukriti og få selv en session helt gratis.

Du er vært for at få Sukriti på besøg og give sessioner for dine venner/bekendte/kollegaer.

Du skal samle mindst 8 personer. De får alle 400 kr. i rabat på deres session til 800.- (Normalpris 1200.-)

Alle kan individuelt vælge mellem håndlæsning, blindtegning, afdøde
kontakt eller kanalisering med kort. 

 

bottom of page