top of page

"Jeg var endt i den situation at min kat fuldstændig undgik min stue, hvis hun blev lukket ind igennem terasedøren, så løb hun altid for at komme ud i køkkenet og derefter sætte farten ned. Da min kat altid har været en rigtig hyggefis, pinede det mig en del at hun valgte at være helt alene nede i kontoret mens jeg var i stuen. Efter at have lavet en lille om rokering på kontoret så jeg kunne have en lænestol der og se tv på min pc blev jeg alligevel træt af den indretning efter nogle måneder. 

Da jeg alligevel var til healing hos Sukriti spurgte jeg ind til om hun vidste hvad det kunne skyldes, om hun kunne fornemme noget i mit hus og hvad der kunne gøres. Jeg var så heldig at hun var ved at uddanne sig til husrenser, hvor huset renses for dårlige energi, ånder og hvad der ellers måtte have taget bolig i mit hus. 

Sukriti kom hjem til mig den 16. marts og foretager først en rensning af mig, hvor hun i hvert fald får sendt fem sjæle / ånder videre. Derefter gennemgår hun huset rum for rum og får renset disse. Allerede mens vi sidder i stuen og snakker efter hunrensningen vover min kat sig ind til os. Første gang bliver hun båret ind, men i modsætning til de andre gange vender hun ikke kort omkring og løber ud igen, men bliver faktisk inde hos os. Hun søger ikke længere ned i kontoret for at være, men sover trygt og dybt inde i stuen. Det er den bedste investering jeg har foretaget og jeg kan kun anbefale at få foretaget husrensning af Sukriti." - Gitte Juhl.

Husrensning.

Husrensning 

- med 3 måneders garanti


Få renset hus for: 

Ånder -  Mørke - Væsener - Energiaftryk - Urolige energier - Kolde energier - Energiårer - Gamle energier i brugte ting/møbler - Jordstråler -  Vandårer - Ledningsnettet - udluftningssystem - skorsten -  m.m.


Tegn på “aktivitet” kan være: 

Følelsen af at bliver overvåget, Høre fysiske lyde, Oplever ændring hos dig selv, eller en af de andre i huset, At dyrene i huset reagerer på noget, du ikke kan forklare. 

Husrensningen tager cirka 2-4 timer, men sæt rigtig god tid af. Der er opfølgning over telefonen hver dag i de efterfølgende 3 dage. Derefter månedligt.


Fuld Husrensning af hele matriklen

+ 3 måneders garanti! Pris 3000,-


- Kan også gøres over telefon.


Personrensning i forbindelse med husrensning: 

250kr. pr. person. (normalpris 500kr) 

Jeg renser person​er for ånder, væsner og energier m.m. Tegn på forstyrrelser i personen kan være: Ændret adfærd - Tanker der vil have en til at skade sig selv - Tanker der kører på dig med "Du...." -  Ser billeder for dit indre af uhyggelig ting eller mørke ting. Efter rensning bliver man healet og fyldt op med kærlighed og lys og bliver lukket af så andet ikke lige sådan kan komme til.Alle personer i huset kan også blive renset med personrensning. Jeg healer alle personer og dyr, hele matriklen og fylder huset op med kærlighed og healing samt jeg lukker dit hus af så andet ikke kan komme ind.

Fuld husrensning med personrensning + healing af dyrene på matriklen + 3 måneders garanti og transport: 3000,-


Jeg er uddannet i at rense huse grundigt får alt. Det kan være rigtig spændende at få renset sit hus renset og få indblik i de energiaftryk der er blevet sat på stedet gennem årene, årtierne eller århundrene. Nogle gange er det en helt lettelse at finde ud af hvad det er i ens hjem der har påvirket alle i husstanden.  Ånder, afdøde og væsener bliver hjulpet videre og negative energier og aftryk bliver renset væk. Hele grunden bliver healet og fyldt op med kærlighed. Nogle gange ligger jeg kodede krystaller bestemte steder for at lukke af for grunden og på denne måde yderligere beskytte hjemmet.


Kontakt mig skriftligt på sms: 51520316. Mail: kontakt@sukriti.dk 

- Skriv til mig hvis du vil ringes op.


www.sukriti.dk - info & kalender


Adresse: Knokbjerg 26, Marstrup. 6100 Haderslev


Bor du langt væk kan jeg rense det over videoopkald på messenger hvor du med telefon/tablet/computer viser mig rundt i huset - det fungerer udemærket!


Man behøves ikke rydde op eller gøre rent for at få en husrensning


OBS Garantien frafalder ved hashrygning på matriklen. 


bottom of page