top of page

Forskellige typer iTeraCare frekvensbehandlinger

iTeraCare Chakra

iTeraCare Ryg

iTeraCare Lymfesystemet

iTeraCare Iskias

iTareCare Frekvensbehandlinger

Oplev den nyeste teknologi til smertebehandling og sundhedsfremme. iTeraCare benytter de nyeste teknologier til sundhedsfremme og smertebehandling. iTeraCare er et apparat der tilfører frekvenser til kroppen og aktiverer dine celler og stamceller. Frekvenserne er TeraHertz og resonerer med alle levende celler - menneskers, dyrs og planters frekvenser. 


En iTeraCare Behandling varer 50 minutter. Du kan selv vælge om du ønsker at sidde i en lænestol eller ligge på en briks under behandlingen.

iTeraCare frekvensbehandling

IteraCare behandlingen starter med en​ grundbehandling på cirka 20 minutter. Herefter behandles der på de områder du ønsker at få behandlet. 


1 times behandling med iTeracare, er det samme som:

  • 10 timers akupunktur

  • 20 timers copping

  • 30 timers Gua Sha ansigtsbehandling

  • 40 timers dybdegående massage

IteraCare indeholder 3 forskellige teknologier

Den primære virkning står therahertzfrekvenserne for. De 2 andre teknologier er med til at forstærke og transportere. TheraHertzfrekvenser svinger med samme frekvens som vores sunde raske celler gør. De ligger mellem ca 3 og 15 hertz. Ved påvirkning med therahertzferkvenser hjælper og igangsætter vi kroppens evne til at hele sig selv.


Vi bruger IteraCare til Therahertzbehandling fra virksomheden Prife, som er et gennemtestet, sikkert og patenteret produkt. 

Erfaringer med iTeraCare frekvensbehandling

  • Inflammationer og deraf smerter og hævelser reduceres. Bevægeligheden i muskler og led forbedres.

  • Reducerer blokeringer i meridianer, blodkredsløb og lymfe systemet. Det hjælper kroppen af med affaldsstoffer.

  • Forbedrer hudens elasticitet, reducerer karsprængninger.

  • Therahertzfrekvenser regulerer kroppens temperatur, kroppens immunsystem optimeres

  • Therahertzfrekvenser aktiverer svage og inaktive celler, herunder også stamceller.


Struktureret frekvens vand

Frekvensbehandlet vand er en stor del af behandlingen. Når vi sætter udrenselsesprocesser i gang i kroppen, har vi brug for vand til at rense ud med. Tørre, dårligt fungerende celler kan ikke klare arbejdet.


Vi anbefaler at du drikker 2-3 liter frekvensbehandlet vand dagligt, heraf 2 glas før og efter behandling.

Ansvarsfraskrivelse

iTeraCare blæseren er et elektrisk apparat, og er certificeret som “sikkert at bruge”. Den udsender ingen skadelig stråling, er CE-Certificeret, og den er godkendt til international distribution

iTeraCare blæseren er ikke et medicinsk udstyr og producenten giver ingen medicinsk rådgivning. Brugere af den forstår, at blæseren ikke er beregnet til at blive brugt som et medicinsk udstyr eller til diagnostiske formål. Dens brug er ikke beregnet til at erstatte medicinsk behandling eller rådgivning fra medicinsk uddannet sundhedspersonale. Brugere forstår, at de anvender iTeraCare blæseren på eget ansvar

Kontakt altid egen læge eller andet sundhedsfagligt personale med spørgsmål vedrørende eventuelle medicinske tilstande, eller for specifik vejledning vedrørende optimal brug af iTeraCare blæseren, kost eller fysisk aktivitet

bottom of page