top of page

"Jeg kan varmt anbefale healing hos Vibeke. Det var den bedste oplevelse og man føler sig så tryg og velkommen. Jeg kommer helt sikkert igen." - Jessie Petersen.

"Jeg var ude ved Vibeke i går, fredag. Jeg mødte det sødeste menneske da jeg ankom. Jeg fik en healing, langt mere end jeg forventede. Og jeg fik fortalt en masse ting, i den forbindelse. Det var en fantastisk oplevelse,og det er ikke sidste gang, jeg kommer ved hende. Det hele gik stille og roligt,og professionelt . Samtidig var det hyggeligt. Kan på det varmeste anbefale Vibeke. Et fantastisk menneske. Det var en julegave fra min datter,måske den bedste jeg fik. ❤️" - Bente Kusch.

Healing.

Healing giver dig en dybdegående afspændende, afstressende og afslappende healing, der har en gavnlig opladende effekt på dit velbefindende og din livskvalitet. Jeg anvender mange forskellige typer healing og healingsenergier. Du er i tygge hænder med krop, sind, sjæl og ånd. Under healingen får du farveterapi. 

 

Får du healing fast én gang i måneden får du det til 1000,- pr. gang, samt du får en kodet krystal med healingsenergier så du kan få healing dagligt.

Healing er blandt andet godt ved: mangel på energi, ondt i kroppen (i ledende, skader, ryggen osv) deprisson, angst/ængstelig, sygdomme. Du kan både få healing her hos mig og fjernhealing.

Jeg healer med Reiki, Deeksha healing, Engle, Magnetisk Healing, Åndelig Kirugi, kodede krystaller, Sjælehealing, Rensning i dit energisystem, Flow i dit energisystem, Healing af blokeringer, healing i dit netværk af relationer, healing med mestre og engle. 


Jeg arbejder også med kodede krystaller der hjælper en til at komme i kontakt med ens åndelige hjem-energier, ens mulige livs missioner i dette liv og downloading af information fra ens højere selv/sjæl.

Sri Bhagavan om Deeksha Healing: 

"Alle mennesker styres af et program. Dette program afhænger af, hvad der skete i dine tidligere liv, hvad der skete under befrugtningen, hvad der skete i livmoderen, og hvordan du leveres og de første seks timer og den første seks år. Dette program har positive aspekter såvel som negative aspekter.

Hvis du har mange positive aspekter, har du tilfældigvis et meget vellykket liv.

Når du har for mange negative aspekter, er du nødt til at møde problemer i livet. Dog kan dette program ændres. Du kan aktivere de positive aspekter og ødelægge de negative aspekter. Dette gøres gennem deeksha healing."

Om Reiki Healing

Reiki Healing er en meget anerkendt healing, som bliver brugt i hele verdenen og er videnskabeligt bevist. Ordet Reiki er et japansk ord og betyder Universel Livsenergi.


Reiki Healing forgår ved at den Universelle Livsenergi og kanaliseres via mine hænder til dig. Jeg er dit redskab til at modtage lige dén energi du mangler.


Du ligger på en briks og slapper af med et tæppe over dig til afslappende musik, mens jeg holder mine hænder over forskellige områder over din krop. Den Universelle livsenergi vil strømme til dig og oplade dig, opløfte dig og løsne for spændinger.

Healing giver altid dig lige dét du vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Healing er katalysator for de helbredende processer. Healing er altid en god opladning når du føler du mangler energi i din hverdag, på arbejdet, i følelserne, kroppen eller kærlighedslivet.


Kodede krystaller til healing af årsager til sygdomme

Disse kodede krystaller er blevet kodet med bestemte helbredende energier af Paul McCarthy der holder til i Engalnd. Ved at holde krystallerne kan du få adgang til de helbredende energier der kan hjælpe dig med at fremme healing af årsagen til sygdommen og derved kan du heale dig selv dagligt hjemme.


Hver sygdom kræver en unik specifik helbredende frekvens, som kan være meget forskellig fra andre, så hver holistisk sygdom har sin egen kodede krystal.


Årsager til holistiske sygdomme kan være specifikke negative følelser, energiske problemer, giftige trossystemer eller en spirituel krise. Alle de ting kan have en negativ indflydelse på vores sundhed og velvære og til tider fører til fysisk sygdom. Vi er ofte ikke klar over de underliggende holistiske forhold, der til tider føre til fysisk sygdom , men de fysiske symptomer på sygdommen kræver vores opmærksomhed.


At målrette healing på denne måde er en meget direkte og effektiv måde at arbejde på og kan give gode resultater.

Dagligt at heale sig selv med en kodet krystal er et godt supplement til en fast ugentlig healing eller fjernhealing, samt det kan være et godt supplement til den behandlingsform man allerede er i ved lægen i forhold til ens sygdom.


Der er kodede krystaller til healing af: kræft, fibromyalgi , betændt tyktarm, kronisk træthed, migræne, irriteret tyktarm, panikanfald/angst, leddegigt og depression.

Healing af børn

Healing er også godt til børn og unge, hvor barnet bare kan ligge og slappe af i 1 time og få renset sit energisystem, blive fyldt op med livs energi og kærligheds energi samt healet af forskellige ærkeengle. Jeg starter med at barnet laver en blindtegning og får en tydning og en lille samtale om hvordan perioden i barnets liv er lige nu. Varighed en 1 time til kun 300,-
 
Forældre og barn healing 2 time 1800.- 
Du og dit barn får begge en skøn healing på 2 timer. I er velkommen til at medbringe snacks, legetøj. Barn er fra 0 år til og med 14 år.
 

Fjernhealing


En fjernhealing foregår på den måde, at du ligger enten på din sofa eller i din seng hjemme hos dig selv. Jeg sidder i mit healingsrum og sender healing til dig i 30 minutter - derved navnet fjernhealing. Når man har modtaget en healing, fortsætter healingen i efterfølgende 24 timer. Modtager man derved fjernhealing en gang i døgnet, er man i en konstant healingsproces. Fjernhealing er foreksempel gavnligt ved en travl, stresset dag, anspændthed, hovedpine, rygsmerter, bekymringer, fysisk træthed eller ømhed, depprision og meget mere.

OBS! Healing står aldrig i stedet for læge eller behandling! De kodede krystaller er ikke helbredende! De kan måske støtte en healing af årsagerne til en holistisk sygdom. Holistisk healing er åndelig healing og ikke klinisk eller medicinsk.

Vært for en Healing Dag
 
Vær vært for en healer og læg sted/rum til og afhold en Healing Dag for venner og bekendte. Saml mindst8 personer, der vil have en tid til en healing, så kommer jeg hjem til dig og healer dem hos dig. Du får en gratis healing som tak. 
Er du vært for en Healing Dag hjemme hos dig, får alle healing til kun 800,- og alle får en gratis selvvalgt krystalsten. Nogle holder det som tradition et par gange i året. 

Giv et gavekort 

Gavekort har minimum 5 års gyldighed! 

Gavekortet personliggøres med tekst og tema og sendes som pdf fil lige til at printe ud :)


Gavekort tilsendes som billede på sms. 


Værtgave, fødselsdag, konfirmation, morsdag, farsdag, få-det-bedre, veninden, kæresten, forkælelse, egenomsorg m.m.

bottom of page