top of page

Om mig

Jeg hedder Sukriti og er indenfor det åndelige uddannet Kiromantiker/Håndlæser, Shaman, Reiki-, Deeksha- og Magnetisk Healer, Coach og Kanal (kanalisering), samt Medium. Jeg er certificeret NADA behandler, og tilbyder NADA med lysterapi og krystalhealing. 

 

Den åndelige vej startede tilbage i 2004 hvor de afdøde, opstegne mestre og andre energier begyndte at give sig til kende. Jeg har siden da udviklet mine evner som Medium. Jeg holder meget af at videreformidle beskeder og budskaber fra de afdøde til deres nulevende familie, samt jeg selv værdsætter højt den visdom og den læring de videregiver fra deres levede liv. 

 

Jeg er uddannet Kiromantiker/Håndlæser ved Sigridur Seit og er uddannet healer flere steder, blandt andet hos Peter Seit og den Braselienske Roberto Barbosa. 

 

Jeg er kristen og har en stor tro på Gud, Jesus og Jomfru Maria. Jeg holder af den indiske Hinduisme - Bhagavad Ghita, samt Buddhismen. 

 

Jeg følger Amma, Mother Meera og Sathguru.

Håndlæsning og Blindtegning


Jeg er dybt fascineret af hvor meget man kan se i hænderne og hvor utrolig et godt redskab hænderne er til at give indsigt og afklaring over ens livssituation og personlighed - både i nuet, fortiden og lidt i fremtiden.


At få læst sine hænder, er som at side ved et spejl og kigge på sin sjæl, personlighed og sine oplevelser igennem livet. Det er en utrolig oplevelse at blive set som den man er inderst inde og hvordan man har det i sit indre.


Jeg har videreuddannet mig til at kunne læse relationer, par og børn, samt tyde Blindtegninger. Blindtegninger er et helt fantastisk redskab til at kigge på specifikke situationer helt tilbage fra ens barndom, til nuet, til at kigge på forskellige valgmuligheder og til at kigge langt frem i tiden.


Jeg har også videreuddannet mig i 'Håndens billeder' - til at kunne læse billeder i hænderne, som engle, kraftdyr, afdøde, kærlighed, følelses tilstande og meget mere.


Jeg har taget en 1'årig overbygning på håndlæseruddannelsen, der hedder 'Esoterisk Håndlæsning'. Her lærte jeg at læse sjælen, energier, temperamenter og meget mere i hænderne. 


Jeg er setificeret NADA behandler. 

Healing


Jeg er certificeret Reiki Healer op til Reiki 3. grad af flere omgange, blandt andet ved Peter Seit. Jeg healer både både nær- og fjern healing. Jeg har givet healinger i 6 år. Healing er både for børn, voksne og ældre.


Jeg har taget kurser i at arbejde med kodede krystaller og lært selv at kode krystaller. Den healing jeg er kanal for består nu af et meget bredt repertoire med healinger af engle, ærkeengle, optegne mestre, galaktiske energier og meget andet som Sjælehealing, velsignelser, healing af dit relations netværk, healing af forskellige holistiske sygdomme som stress, anspændthed, depression, træthed, angst, migræne, ledgigt, kræft, lupus, fibryomoligi m.m. (healing - ikke helbredning).


Jeg er uddannet i Magnetisk Healing ved Roberto Barbossa.


Jeg er kanal/Channel og kanalisere budskaber for blandt andet opstegne mestre og engle i mit arbejde med håndlæsning, healing og tarot. 

Husrensning og personrensning


Jeg er uddannet i shamanisme, troldmandskab og i at rense huse grundigt og får alt. Jeg er uddannet hos en Shaman. Ønsker du ro i huset, så få mig ud og rens dit hus og matrikel fra top til tå. 

Der er 3 måneders garanti 

Coaching og NLP


Jeg er derudover uddannet og certificeret Coach, NLP Practitioner Coach og Evidensbaseret Coaching, Feuerstein FIE 1, samt Deeksha-giver m.m...

Mit menneskesyn

Det ligger dybt i mig at møde folk sjæl til sjæl og hjælpe og støtte folk i deres udvikling til at få bedre kontakt til sig selv, få det bedre, kende sig selv bedre og øge håbet for sin fremtid.

Jeg er taknemmelig for hver eneste gang jeg får lov til at hjælpe nogen med noget via den åndelige verden. Det er vigtigt for mig at du går herfra med det du havde brug for. Jeg har tavshedspligt, intet går videre, og intet bliver skrevet ned eller gemt.

Du er altid velkommen til efterfølgende at kontakte mig hvis der dukker et spørgsmål op eller hvis der er sket noget af det der kom frem i håndlæsningen og du bare har brug for lige at dele det eller vende det med mig. Telefonisk, mail, skype eller sms :)

Privat

Jeg bor i Marstrup sammen med min 20'årige datter og søn på 8 år. 

Vi bor i en gammel præstegård fra 1777 med en dejlig stor vildhave til, hvor naturen får frit spild. 

Vi holder af at tage os af de lokale vildkatte og pindsvin. 

Jeg arbejder i periode fuldtid med det spirituelle, ellers arbejder jeg som lærer.

bottom of page